Sivukartta | Palaute | Haku:

Etusivu > Koulutukset

Koulutukset

Tutkintoon valmistava koulutus

Tutustu alakohtaisten linkkien alta monipuoliseen koulutustarjontaamme. Tutkintomme löydät täältä.

Hae pitkäkestoisiin tutkintotavoitteisiin koulutuksiin sähköisellä hakulomakkeella. Voit myös tilata tai hakea hakulomakkeen aikuisopiston toimistosta p. (02) 7704 643 tai akoinfo(at)sskky.fi

Työvoimakoulutuksiin hakeutuminen tapahtuu TE-toimiston kautta.

Henkilöstö- ja täydennyskoulutus

Koulutuskalenteri syksy 2013 - kevät 2014 esittelee monipuolisen lyhyt- ja täydennyskoulutustarjontamme. Tutustu sähköiseen kalenteriimme ja varaa paikkasi heti! Voit myös tilata painetun kalenterin Aikuisopiston toimistosta p. (02) 7704 643 tai akoinfo(at)sskky.fi. Postitamme sen Sinulle veloituksetta.

Koulutuskalenterissa mainitaan ennakkoon sovitut koulutuspäivät. Nämä koulutukset järjestetään, kun osallistujia on vähintään 8 henkilöä. Koulutukset järjestetään pääasiassa Salon seudun aikuisopistossa osoitteessa Hyvoninkatu 1, 24240 Salo. Koulutustietojen yhteydessä on erikseen mainittu, mikäli koulutus järjestetään muualla. Koulutuksiin sisältyy tarvittava koulutusmateriaali, ellei siitä mainita muuta koulutustiedoissa. Vähintään 6 h kestäviin päiväkoulutuksiin sisältyy lounas ja aamu- tai iltapäiväkahvit. Alle 5 h kestäviin koulutuksiin sisältyy aamu- tai iltapäiväkahvit. Ilta- ja viikonloppukoulutukset, testit sekä ensiapukoulutukset eivät sisällä tarjoiluja, ellei niistä ole erikseen mainittu.

Ilmoittaudu kalenterin koulutuksiin opintotoimistoomme. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset on tehtävä viimeistään viikkoa ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja kokonaan peruuttamatta jätetyistä koulutuksista peritään koko maksu. Koulutukset maksetaan toimistoaikana oppilaitoksen infopisteen kassaan viimeistään koulutuspäivänä. Pyynnöstä lähetämme laskun. Laskutuslisä on 5 e.

Opintotoimiston yhteystiedot ja aukioloajat:
p. (02) 7704 643 tai akoinfo(at)sskky.fi
ma-pe 8.00-14.00

Pyydä tarjous räätälöidystä koulutuksesta: myynti(at)sskky.fi tai p. 044 7704 279. Järjestämme samoja koulutuksia tarpeen mukaan myös muina aikoina ja räätälöimme oman koulutussisällön juuri teidän työyhteisönne tarpeiden mukaisesti.

PÄIVITÄ AMMATTITAITOSI JA KASVATA OSAAMISTASI KANSSAMME!