ST 2 sähkötutkintoon valmentava koulutus


Hae koulutukseen Hae koulutukseen (Yritykset)

Sisältö

Käymällä Sähköturvallisuustutkinto 2 valmennuskurssin hankit Sähköturvallisuustutkinto 2:n valmiudet kokeen suorittamiseen.
Valmennuksessa opit tuntemaan Sähköturvallisuustutkinto 2:n tutkintovaatimukset, ymmärtämään sähköturvallisuusmääräysten keskeiset asiat ja soveltamaan määräyksiä.
Kurssi koostuu teoriaosuudesta ja harjoitustehtävistä, joiden avulla saat varmuutta sähköturvallisuusmääräysten käytännön soveltamiseen.
Ohjelmassa
• tutkintovaatimukset
• sähköturvallisuuteen liittyvät lait, asetukset, ministeriön päätökset ja TUKES-ohjeet
• sähkötyöturvallisuusstandardi SFS 6002
• pienjännitesähköasennusstandardi SFS 6000

Kenelle

Kurssi on tarkoitettu sähköalan ammattilaisille, joiden tavoitteena on hankkia Sähköpätevyys 2. Se oikeuttaa toimimaan sähköalan alle 1 kV:n töiden johdossa hissialaa lukuunottamatta.
Sähköpätevyys 2:n hakemisessa edellytettävät koulutukseen ja työkokemukseen liittyvät vaatimukset
Osallistujilla tulee olla entuudestaan sähköalan koulutus ja työkokemusta. Oikeuttaa toimimaan enintään 1000 voltin vaihtojännitteisten ja 1500 voltin tasajännitteisten sähkölaitteiden ja -laitteistojen sähkötöiden johtajana sekä käytön johtajana.
Sähköpätevyyteen 2 vaaditaan hyväksytysti suoritettu soveltuva sähköturvallisuustutkinto sekä
1) soveltuva tekniikan alan korkeakoulututkinto, sähkövoima-alan insinöörin tai sähkövoima-alan teknikon tutkinto ja tutkinnon suorittamisen jälkeen vähintään kahden vuoden työkokemus; taikka
2) soveltuva ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto, erikoisammattitutkinto tai vastaava aiempi koulutus tai tutkinto ja tämän suorittamisen jälkeen vähintään kolmen vuoden työkokemus.
Edellä 2 momentissa mainitun työkokemuksen tulee olla riittävän laaja-alaista sähkölaitteistojen rakentamiseen ja sähkötöiden johtamiseen perehdyttävää.

https://www.rakennustietokauppa.fi/d1-2017-kasikirja-rakennusten-sahkoasennuksista/114516/dp?nosto=recommended&gclid=CjwKCAiA8vPUBRAyEiwA8F1oDFbqQjTJBWf5-co_mvhTl1UFEuUhrV0_fb0CXCeneNNe0Usig6sCcRoC54UQAvD_BwE

Lisätietoja: Opettaja Markku Laine, p. 044 7704 614 tai markku.laine@sskky.fi

Hinta

500 €/hlö (sis. alv 24 %), sisältää koulutuksenja kirjan (n.90€) Ei sisällä tarjoiluja

Alkaa

13.04.2018

Loppuu

18.04.2018

Kellonaika

8 - 15