Koulutuksessa annetaan perustiedot keittiöiden omavalvonnasta, elintarvikehygieniasta, mikrobiologiasta ja hygienialain vaatimuksista. Koulutus ja itseopiskelumateriaaliin tutustuminen antavat valmiuksia läpäistä hygieniaosaamistestin. Elintarvikehygieniapassin voi suorittaa myös lukemalla itseopiskelumateriaalia ja osallistumalla pelkkään testiin. Testikieli on suomi tai ruotsi. Elintarviketurvallisuusvirasto myöntää testin hyväksytysti suorittaneille hygieniaosaamiskortin. Lue lisätietoja ja valmistaudu testiin lukemalla itseopiskelumateriaali seuraavilta sivuilta.
https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/lupa-kokata-elintarvikehygienian-perusteet
https://www.evira.fi/elintarvikkeet/hygieniapassi
http://www03.edu.fi/oppimateriaalit/purtavaapuhtaasti/
http://www.edu.fi/hygieniaosaaminen
Sinulle, joka olet elintarvikkeiden kanssa tekemisissä työssäsi tai vapaa-ajalla
90 €/4 h/hlö (sis. alv 24 %). sisältää testin.
08.05.2018
08.05.2018
12 - 16