S2 Valmennus 5 pv


Hae koulutukseen Hae koulutukseen (Yritykset)

Sisältö

Valmennuskoulutus Sähköturvallisuustutkintoon S2
Valmennuksessa käsiteltävät asiat:
- Sähköturvallisuuslaki ja valtioneuvoston asetukset.
- Standardi SFS 6000 (2017) Pienjännitesähköasennukset. Hyödynnetään myös julkaisua D1-2017 käsikirja rakennusten sähköasennuksista.
- Standardi SFS 6002 2015 + A1 2018 Sähkötyöturvallisuus.
- Sähkölaitekorjaajan opas, ST-ohjeisto 6 (2017)
Aiheita käsitellään tunneilla opettajan toimesta. Harjoitustehtäviä tehdään yksin ja ryhmissä, myös aikaisempien kokeiden harjoittelua. Laskentaharjoitusten tekoon tunnilla panostetaan. Kotitehtäviä tehdään samoista aiheista.
Valmennukseen valmistautuminen:
- Laista ja asetuksista jaetaan monisteet koulutuksen alussa. Jos haluat ennakoida, niin lait ja asetuksen löydät http://plus.edilex.fi/tukes/fi/lainsaadanto/
- Hanki omakustanteinen STM tutkintopaketti 2 käyttöösi. Hankintapaikkoja on http://kauppa.sahkoinfo.fi/product/group/84 ja http://www.opiks.fi/ Kysy mahdollisia alennuksia työpaikkasi kautta.
- Varaa itsellesi aikaa koulutusjakson ajalle myös kotitehtävien tekemiseen
Koulutus tapahtuu Salon Seudun ammattiopiston tiloissa. Tarkemman luokkatilan ilmoitamme, kun osallistujien määrä on selvillä.

Lisätietoja: Tuomo Vaanela, opettaja, valmennus, 044 770 4383, tuomo.vaanela@sskky.fi
Mikko Kaskari, opettaja, tutkinto, 044 770 4603, mikko.kaskari@sskky.fi

Kysy myös tutkinnon suorittamisesta meillä. (hinta ei sisälly valmennukseen) kts.ilm.linkki siihen

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu sähköalan ammattilaisille, joiden tavoitteena on hankkia Sähköpätevyys 2.

Sähköpätevyys 2 -todistus oikeuttaa sinua toimimaan sähkötöiden johtajan ja käytön johtajan tehtävissä nimellisjännitteeltään enintään 1 kV vaihtojännitteisten ja 1,5 kV tasajännitteisten sähkölaitteistojen sähkötöissä, lukuun ottamatta hissitöitä.

Pätevyystodistuksen saamiseksi sinun tulee osoittaa pätevyystodistuksen saamiseksi asetetut ehdot sähköalan koulutuksesta ja työkokemuksesta sekä sinulla tulee olla hyväksytysti suoritettu sähköturvallisuustutkinto 1 tai 2.

Tällä koulutuksella saat paremmat valmiudet suorittaa hyväksytysti S2 tutkinnon.

Hinta

600€/hlö +alv. Hinta siältää aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Huom! Hinta ei sisällä materiaalia, paitsi laki- ja asetus monisteena.

Ilmoittautuminen 31.3.2020 mennessä. 12.4 jälkeen peruutetusta osallistumisesta laskutamme 50%. Mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen tai peruutusta ei tehdä lainkaan, veloitamme tutkintomaksun kokonaan.
Hintaan sisältyy laki ja asetukset monisteena, koulutus, aamu- ja iltapäiväkahvit luokkatilassa ja lounas opiskelijaruokalassa.

Alkaa

14.04.2020

Loppuu

20.04.2020

Kellonaika

9 - 15