Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus, Valma


Haku ei ole käynnissä

Millaista opiskelu on?

Tutustu opiskeluarkeemme blogin kautta http://valmennettavana.blogspot.fi

Tutkinnon muodostuminen

Katso tästä

Kuvaus

Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus on tarkoitettu opiskelijoille, jotka tarvitsevat vielä aikaa ja tukea ammatinvalintaan tai heille, jotka haluavat parantaa valmiuksiaan suorittaa ammatillinen perustutkinto. Ryhmään voi hakeutua myös, jos jo aloitetut lukio opinnot tai ammatilliset opinnot keskeytyvät. Valmentava koulutus sopii myös maahanmuuttajille, jotka tarvitsevat vahvistusta suomen kielen taitoonsa ennen ammatillisia opintoja.

Haku syksyllä 2020 alkavaan koulutukseen tapahtuu Opintopolun kautta , hakuaika 19.5-21.7.2020.

Sisältö

Koulutuksessa tutustutaan eri aloihin ja ammatteihin koulutuskokeilujen ja työelämään tutustumisten kautta. Lisäksi ylläpidetään jo opittuja taitoja mm. kielissä ja matematiikassa. Lue lisää ja tutustu koulutukseen blogimme kautta http://valmennettavana.blogspot.fi/

Opiskelun henkilökohtaistaminen

Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma, joka mahdollistaa yksilöllisen suuntautumisen. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen opiskelijat jatkavat opintojaan ammatillisessa peruskoulutuksessa. Myös kesken Valma-vuoden voi siirtyä perustutkinto-opiskelijaksi.

Hakuaika

26.02.2020 - 23.03.2020

Alkaa

30.03.2020

Sijainti

Salo

Yksikkö

Hyvoninkatu 1

Lisätietoja antaa

Sinikka Niittymäki | 044 7704 707 | sinikka.niittymaki@sskky.fi.