Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus, Valma


Haku ei ole käynnissä

Hakeminen

Valmaan haku tapahtuu 21.05.2019 - 23.07.2019 osoitteessa opintopolku.fi

Millaista opiskelu on?

Tutustu opiskeluarkeemme blogin kautta http://valmennettavana.blogspot.fi

Kuvaus

Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus on tarkoitettu opiskelijoille, jotka tarvitsevat vielä aikaa ja tukea ammatinvalintaan tai heille, jotka haluavat parantaa valmiuksiaan suorittaa ammatillinen perustutkinto. Ryhmään voi hakeutua myös, jos jo aloitetut lukio opinnot tai ammatilliset opinnot keskeytyvät. Valmentava koulutus sopii myös maahanmuuttajille, jotka tarvitsevat vahvistusta suomen kielen taitoonsa ennen ammatillisia opintoja.

Sisältö

Koulutuksessa tutustutaan eri aloihin ja ammatteihin koulutuskokeilujen ja työelämään tutustumisten kautta. Lisäksi ylläpidetään jo opittuja taitoja mm. kielissä ja matematiikassa. Lue lisää ja tutustu koulutukseen blogimme kautta http://valmennettavana.blogspot.fi/

Opiskelun henkilökohtaistaminen

Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma, joka mahdollistaa yksilöllisen suuntautumisen. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen opiskelijat jatkavat opintojaan ammatillisessa peruskoulutuksessa. Myös kesken Valma-vuoden voi siirtyä perustutkinto-opiskelijaksi.

Hakuaika

24.07.2019 - 31.12.2019

Sijainti

Salo

Yksikkö

Hyvoninkatu 1

Lisätietoja antaa

Sinikka Niittymäki | 044 7704 707 | sinikka.niittymaki@sskky.fi.