Ateriapalvelut täydennyskoulutuksena


Hae koulutukseen Hae oppisopimuskoulutukseen

Kuvaus

Tämä koulutus sopii sinulle, jolle puhtaanapitotehtävien lisäksi kuuluu työalueesi ateria-ja ruokahuoltopalveluiden toteuttaminen.

Sisältö

Koulutus sisältää aihealueet:
• ateria-ja ruokahuoltotehtävät erilaisissa työkohteissa
• kohderyhmän ruokasuositukset
• yleisimmät erityisruokavaliot
• ruokien annostelu-ja jakelutehtävät
• kohteen omavalvontasuunnitelman toteuttaminen

Koulutus toteutetaan kolmena päivänä:
• pe 30.10.2020
• pe 06.11.2020
• pe 13.11.2020

Koulutus on mahdollista suorittaa oppilaitoksessa tai oppisopimuksella alan työpaikassa. Lue lisää oppisopimuksesta https://www.sskky.fi/hakijalle/oppisopimuskoulutus

Tavoitteet

Tavoitteena on suorittaa Ateriapalvelut tutkinnon osa (paikallisiin ammattitaitovaatimuksiin perustuva tutkinnon osa).

Tutkinnon suorittaminen

Näyttö voidaan suorittaa omassa työpaikassa ja koulutusaika henkilökohtaistetaan.

Hakuaika

05.06.2020 - 10.09.2020

Alkaa

03.10.2020

Sijainti

Salo

Yksikkö

Hyvoninkatu 1

Lisätietoja antaa

opettaja
Merja Alaluusua | 044 7704 550 | merja.alaluusua@sskky.fi

opinto-ohjaaja
Merja Korkiakoski | 0447704699 | merja.korkiakoski@sskky.fi

Oppisopimuskoulutus
Anu Eeronaho |044 7704 214 | anu.eeronaho@sskky.fi

Salon seudun ammattiopisto pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.