Ateriapalvelut täydennyskoulutuksena


Haku ei ole käynnissä

ESITE

Koulutuksen aloituspäivä

  • 29.10.2021

Kuvaus

Tämä koulutus sopii sinulle, jolle puhtaanapitotehtävien lisäksi kuuluu työalueesi ateriapalveluiden toteuttaminen.

• ateriapalvelutehtävät erilaisissa työkohteissa

Sisältö

Koulutus sisältää aihealueet:
• ateria-ja ruokahuoltotehtävät erilaisissa työkohteissa
• kohderyhmän ruokasuositukset
• yleisimmät erityisruokavaliot
• ruokien annostelu-ja jakelutehtävät
• kohteen omavalvontasuunnitelman toteuttaminen

Koulutus on mahdollista suorittaa oppilaitoksessa tai oppisopimuksella alan työpaikassa. Lue lisää oppisopimuksesta https://www.sskky.fi/hakijalle/oppisopimuskoulutus

Tavoitteet

Tavoitteena on suorittaa Ateriapalvelut tutkinnon osa (paikallisiin ammattitaitovaatimuksiin perustuva tutkinnon osa).

Toteutus

Koulutus toteutetaan kahtena lähiopetuspäivänä 29.10.2021 ja 12.11.2021

Tutkinnon suorittaminen

Näyttö voidaan suorittaa omassa työpaikassa ja koulutusaika henkilökohtaistetaan.

Hakuaika

27.01.2021 - 15.10.2021

Sijainti

Salo

Yksikkö

Hyvoninkatu 1

Lisätietoja antaa

opettaja
Lotta Jordberg-Hietanen | 0447704638 | lotta.jordberg-hietanen@sskky.fi

opinto-ohjaaja
Merja Korkiakoski | 0447704699 | merja.korkiakoski@sskky.fi


Salon seudun ammattiopisto pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.