Verkkokaupan kehittäminen


Haku ei ole käynnissä

Toimiminen verkkokauppaympäristössä (15 osp)

 

Koulutuksen lähipäivät ja kesto

  • 11.1.2022 klo 9.00-15.30 Koulutuksen aloitus verkossa (Teams)
  • 18.1., 1.2., 8.2., 15.2., 28.2. ja 3.3. muut verkko-opetuspäivät (Teams)
  • Koulutus kestää kokonaisuudessaan 4 - 6 kk

 

Kuvaus

Verkkokaupan kehittäminen -koulutus on suunnattu verkkokauppiaalle tai aloittelevalle verkkokauppiaalle. Tavoitteena on kehittää verkkokaupan löydettävyyttä, käytettävyyttä sekä houkuttelevuutta.

Sisältö

Koulutus antaa osallistujalle kattavat taidot verkkokaupan sisältöjen ja kuvien hakukoneoptimointiin sekä näkyvyyden parantamiseen. Koulutuksessa keskitytään analysoimaan ja kehittämään oman verkkokaupan rakennetta, kategorioita ja käytettävyyttä hyvän asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Koulutuksessa opitaan tulkitsemaan ja hyödyntämään analytikkaa ja ohjaamaan liikennettä verkkokauppaan. Koulutuksen aikana laadit suunnitelman oman verkkokaupan kehittämiseksi ja ryhdyt toimimaan sen mukaisesti.

Koulutus koostuu Teamsissa toteutettavista opetuspäivistä ja itsenäisestä työskentelystä. Sinulla on mahdollisuus saada lisäohjausta erikseen sovittuina ajankohtina. Koulutus on osallistujille maksutonta.

Koulutus on mahdollista suorittaa oppilaitoksessa tai oppisopimuksella alan työpaikassa. Lue lisää oppisopimuksesta https://www.sskky.fi/hakijalle/oppisopimuskoulutus

Tutkinnon suorittaminen

Koulutuksessa suoritetaan taideteollisuusalan perustutkinnon tutkinnon osa: Toimiminen verkkokauppaympäristössä, 15 osp. Tutkinnon osa suoritetaan näyttämällä vaadittu osaaminen käytännössä. Halutessasi voit suorittaa myös koko tutkinnon.

Tutkintotiedot

Tutkinto: Taideteollisuusalan perustutkinto

Hakuaika

14.09.2021 - 05.01.2022

Alkaa

11.01.2022

Sijainti

Salo

Yksikkö

Hyvoninkatu 1

Lisätietoja antaa

opettaja
Johanna Rintanen | 044 7704 724 | johanna.rintanen@sskky.fi

opinto-ohjaaja
Päivi Soinila | 044 7704 317 | paivi.soinila@sskky.fi


Salon seudun ammattiopisto pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.