Kokemusta kesäserviisiin - perustaidot ravintola-alan kesätyöntekijälle


Hae koulutukseen

Kuvaus

Ravintola-ala on täynnä kesätyömahdollisuuksia.
Kesätyösuhteista voi syntyy vuosia kestävä yhteistyö ja onnistunut ensimmäinen kesä tuo usein mukanaan mahdollisuuden tehdä osa-aikatyötä viikonloppuisin tai juhlasesonkina.

Hanki perustaidot kesäserviisiin jo ennen työn alkua ja osoita kykysi.

Sisältö

Neljä perehdytyspäivää matkailu- ja ravintola-alan kesätöihin, joiden aikana saat näkemyksen tulevista työtehtävistä, tutustut asiakaspalvelutyöhön ja perehdyt alan laatuvaatimuksiin.

la 23.4.klo 9-16 Misat tikissä. Ruoka ja juoma toiminnan ytimessä.
ti 3.5. klo 16-20 Kun serviisi alkaa. Tarjoilun perusperiaatteiden tunteminen auttaa valmistautumaan ihan kaikkeen.
ti 10.5. klo 16-20 Poks! Kuplivaa ja kuohuvaa. Ravintolan juomatuotteet ja lisämyynnin mahdollisuudet.
ti 17.5. klo 16-20 Sykähdytä asiakaspalvelulla. Laatu luo luottamusta ja järjestelmällisyys tehokkuutta.

Koulutus on mahdollista suorittaa oppilaitoksessa tai oppisopimuksella alan työpaikassa. Lue lisää oppisopimuksesta https://www.sskky.fi/hakijalle/oppisopimuskoulutus

Toteutus

Koulutus on ensisijaisesti niille, joilla on jo alan kesätyöpaikka.

Tutkinnon suorittaminen

Koulutuksen jälkeen kesätyöjaksolla suoritetaan yksi tutkinnon osa joko ravintola- tai matkailualan perustutkinnosta. Tutkinnon osa suoritetaan näyttämällä vaadittu osaaminen käytännössä

Hakuaika

05.01.2022 - 20.04.2022

Alkaa

23.04.2022

Sijainti

Salo

Yksikkö

Taitajankatu 6

Lisätietoja antaa

opettaja Veronika Eriksson | veronika.eriksson@sskky.fi | 044 7704 662

Salon seudun ammattiopisto pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.