Sisällön tuottaminen ja hakukoneoptimointi


Hae koulutukseen Hae oppisopimuskoulutukseen

Sisällön tuottaminen digitaaliseen ympäristöön, tutkinnon osa (15 osp) 

 

Koulutuksen lähipäivät ja kesto

  • 26.10.2021 klo 9.00 - 15.30 koulutuksen aloitus verkossa (Teams)

  • 9.11, 23.11, 30.11, 14.12 muut verkko-opetuspäivät (Teams) klo 9.00 - 15.30 

  • Koulutus kestää kokonaisuudessaan 4 - 6 kk 

Osallistu koulutusinfoon

Osallistu koulutusinfoon etänä Teamsin välityksellä. infon aikana kuulet lisää koulutuksen sisällöstä, opiskelusta ja työskentelytavasta. Pääset myös esittämään mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

 

Kuvaus

Somekoulutus ja hakukoneoptimointi -koulutus sopii yrittäjälle, verkkokauppiaalle tai työntekijälle, joka tuottaa somesisältöä sekä hakukoneoptimoituja verkkotekstejä yrityksen markkinointiviestinnän tarpeisiin.

Sisältö

Koulutus antaa osallistujalle perustaidot suunnitella tehokasta ja monipuolista sisältöä yrityksen tai yhteisön somekanaviin. Koulutuksessa opitaan käytännössä hakukoneoptimointi ja tulkitsemaan analytiikkaa. Verkko-opetuspäivissä perehdytään monipuolisesti sisällöntuotantoon ja luodaan yrityksen tai yhteisön kohderyhmää puhuttelevaa sisältöä. Koulutuksen aikana laadit sisältösuunnitelmakalenterin ja tuotat suunnitelman mukaista sisältöä yrityksesi, verkkokauppasi tai työpaikkasi tarpeisiin.

Koulutus koostuu verkko-opetuspäivistä ja itsenäisestä työskentelystä. Sinulla on mahdollisuus saada lisäohjausta erikseen sovittuina ajankohtina. Koulutus on osallistujille maksutonta.

Koulutus on mahdollista suorittaa oppilaitoksessa tai oppisopimuksella alan työpaikassa. Lue lisää oppisopimuksesta https://www.sskky.fi/hakijalle/oppisopimuskoulutus

Tutkinnon suorittaminen

Koulutuksessa suoritetaan taideteollisuusalan perustutkinnon tutkinnon osa: Sisällön tuottaminen digitaaliseen ympäristöön, 15 osp. Tutkinnon osa suoritetaan näyttämällä vaadittu osaaminen käytännössä. Halutessasi voit suorittaa myös koko tutkinnon.

Tutkintotiedot

Tutkinto: Taideteollisuusalan perustutkinto

Haku

Hae koulutukseen

Alkaa

26.10.2021

Sijainti

Salo

Yksikkö

Hyvoninkatu 1

Lisätietoja antaa

opettajat
Johanna Rintanen | johanna.rintanen@sskky.fi | 044 7704 724
Johanna Lahtinen | johanna.lahtinen@sskky.fi | 044 7704 713

opinto-ohjaaja
Päivi Soinila | 044 7704 317 | paivi.soinila@sskky.fi


Salon seudun ammattiopisto pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.