Tietosuoja kuntayhtymässäEU:n yleisessä tietosuoja-asetuksessa (EU) 2016/679 säädetään rekisterinpitäjää koskevasta informaatiovelvollisuudesta. Keskeistä näiden säännösten osalta on, että henkilöllä on oikeus saada tietää ja ymmärtää, mitä henkilötietoja ja mihin tarkoitukseen häneltä tietoja kerätään sekä miten niitä käsitellään.

Kuntayhtymän tietosuojaperiaatteet sivuilla olemme kertoneet mitä henkilötietoja ja miksi tietoja keräämme.

Tietosuojavastaava

Tietosuoja-asetuksen mukaan kuntayhtymällä tulee olla nimetty tietosuojavastaava. Tietosuojavastaavan tehtävänä on seurata henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuutta ja auttaa kuntayhtymää toteuttamaan tietosuojaan liittyvät velvoitteet.

Tietosuojavastaava toimii valvontaviranomaisen yhteyshenkilönä ja toimii kuntayhtymän rekisteröityjen tukena henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä.

Kuntayhtymän tietosuojavastaavana toimii Saija Välikangas sähköposti etunimi.sukunimi(at)sskky.fi.

Tietosuojaryhmä

Kuntayhtymän tietosuojaryhmään kuuluvat Saija Välikangas, Markus Hänninen, Rita Kivi, Elina Korkeaoja ja Kirsi Pitkänen.

Rekisteröidyn oikeudet

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) nojalla voit rekisteröityneen ominaisuudessa pyytää meitä vahvistamaan, onko meillä sinua koskevia henkilötietoja. Jotta voimme käsitellä pyyntösi, tulee sinun täydentää Rekisteröidyn tietopyyntölomake ja toimittaa se joko sähköpostilla, kirjepostilla tai henkilökohtaisesti Salon seudun koulutuskuntayhtymään. Toimitusosoiteet alla:

Sähköposti: sskky@sskky.fi

Kirjeposti: Salon seudun koulutuskuntayhtymä, Taitajankatu 6, 24100 Salo.

Henkilökohtaisesti: Salon seudun koulutuskuntayhtymä, Taitajankatu 6, Salo/  Kirjaamo/Kassa, 2. kerros.

 

Tietotilinpäätös 2020