Kansainvälisyys


Salon seudun ammattiopistossa on tavoitteena lisätä ja monipuolistaa kansainvälistä toimintaa ja yhteyksiä eurooppalaisiin oppilaitoksiin sekä lisätä opiskelijoiden ja henkilöstön kansainvälisiä liikkuvuusjaksoja. Kehittämistyötä tehdään opetushallituksen rahoittamassa Erasmus+ -liikkuvuushankkeessa MODEL II– Still Moving, Doing, Learning.

Salon seudun ammattiopiston tutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus lähteä työpaikkaoppimaan tai opiskelemaan ulkomaille 4-6 viikon jaksoksi. Erasmus+ -rahoitus mahdollistaa opiskelijoille matka- ja yksilötuen Eurooppaan.

Kiinnostaako kansainvälisyys?

  • Juttele vastuuopettajallesi liikkuvuusjaksosta ja suunnitelkaa yhdessä, milloin voisit lähteä ja mihin tutkinnon osaan jakso sopisi.
  • Ota yhteyttä kansainvälisyyskoordinaattoriin (kv-koordinaattori) ja kerro suunnitelmistasi. Jos suunnitelma on hyvä ja paikkoja on jäljellä, kv-koordinaattori laskee sinulle tukisumman, jonka voit käyttää matka- ja asumiskustannuksiin.
  • Etsi itsellesi suunnitelmaan sopiva työpaikka ja ota yhteyttä työpaikkaan.
  • Tee matka- ja asumisjärjestelyt.
  • Kv-koordinaattori tekee kanssasi sopimukset ja käy läpi jaksoon liittyvät asiat.
  • Onnea matkaan!

Salon seudun ammattiopistolla on kumppanioppilaitoksia mm. Virossa, Espanjassa ja Saksassa. Opiskelijoiden ja henkilöstön liikkuvuusjaksoja voidaan toteuttaa myös muihin Euroopan maihin.

Seuraa instassa: #marsmaailmalle

Kansainvalisyys
Kansainvalisyys
Kansainvalisyys
Kansainvalisyys
Kansainvalisyys
Kansainvalisyys

Seuraa instassa


@marsmaailmalle