Kansainvälisyys


Salon seudun ammattiopistossa on tavoitteena lisätä ja monipuolistaa kansainvälistä toimintaa ja yhteyksiä eurooppalaisiin oppilaitoksiin sekä lisätä opiskelijoiden ja henkilöstön kansainvälisiä liikkuvuusjaksoja. Kehittämistyötä tehdään opetushallituksen rahoittamassa Erasmus+ -liikkuvuushankkeessa MODEL – Moving, Doing, Learning.

Salon seudun ammattiopiston tutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus lähteä työpaikkaoppimaan tai opiskelemaan ulkomaille 4-6 viikon jaksoksi. Erasmus+ -rahoitus mahdollistaa opiskelijoille matka- ja yksilötuen Eurooppaan.

Kiinnostaako kansainvälisyys?

  1. Juttele vastuuopettajallesi liikkuvuusjaksosta ja suunnitelkaa yhdessä, milloin voisit lähteä ja mihin tutkinnon osaan jakso sopisi.
  2. Ota yhteyttä kansainvälisyyskoordinaattoriin (kv-koordinaattori) ja kerro suunnitelmistasi. Jos suunnitelma on hyvä ja paikkoja on jäljellä, kv-koordinaattori laskee sinulle tukisumman, jonka voit käyttää matka- ja asumiskustannuksiin.
  3. Etsi itsellesi suunnitelmaan sopiva työpaikka ja ota yhteyttä työpaikkaan.
  4. Tee matka- ja asumisjärjestelyt.
  5. Kv-koordinaattori tekee kanssasi sopimukset ja käy läpi jaksoon liittyvät asiat.
  6. Onnea matkaan!

Salon seudun ammattiopistolla on kumppanioppilaitoksia mm. Virossa, Espanjassa ja Ruotsissa. Opiskelijoiden ja henkilöstön liikkuvuusjaksoja voidaan toteuttaa myös muihin Euroopan maihin.

Kansainvalisyys
Kansainvalisyys
Kansainvalisyys
Kansainvalisyys
Kansainvalisyys
Kansainvalisyys

Seuraa instassa


@marsmaailmalle